Általános tájékoztató

Intézményünk vállalja kihelyezett, illetve céges nyelvtanfolyamok lebonyolítását az ország bármely városában. Az órákat az Önök által megjelölt helyen és előzetesen egyeztetett időpontokban tartjuk. A tanfolyamok helyszíne igény szerint a nyelviskola tantermei is lehetnek, valamint cégek számára is tartunk online (Skype) oktatást is. A kihelyezett, céges oktatás egyéb feltételeit is maximálisan a megrendelő igényeihez igazítjuk. Minden esetben a lehető legpontosabban felmérjük az adott vállalat/vállalkozás nyelvi igényeit, majd a megrendelővel közösen kialakítva a követelményrendszert és megfogalmazva az igényeket elkészítjük az adott csoport vagy csoportok tanmenetét, haladási ütemtervét.

Miért minket válasszon?

  • 1998-óta működő intézmény
  • Felnőttképzési nyilvántartásba vett nyelviskola
  • Akkreditált ECL nyelvvizsgahely
  • Szolgáltatási szerződés, pontos adminisztráció
  • Egyénre szabott tanfolyamok
  • Kedvezményes könyvbeszerzési lehetőség

Kihelyezett tanfolyamok megszervezése

Kihelyezett tanfolyamok esetében nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lehető legtöbb szervezési feladatot levegyük a Megrendelő válláról. A tanfolyam megkezdése előtt ingyenes szint- és igényfelmérést tartunk, képzési tanácsadást nyújtunk, majd ennek alapján, valamint a Megrendelő kéréseit szem előtt tartva elkészítjük a lehető legoptimálisabb csoportbeosztást, ami mind szakmailag, mind pedig költséghatékonyságban ideális a Megrendelőink részére. A résztvevők előzetes tudásszint-mérése mind írásban, mind pedig szóban történik.

Célok kitűzése és egyénre szabott tanfolyamok

Fontosnak tartjuk, hogy az oktatáson résztvevő tanulók már a tanfolyam elején kitűzzék céljaikat, legyen az nyelvvizsga, nyelvi fejlődés vagy az üzleti kommunikáció javítása. A célok meghatározása a résztvevőkkel és a megrendelővel közösen történik. Ezek ismeretében javaslatot teszünk a tanfolyamok intenzitására, azaz a tanórák heti gyakoriságára, de végső soron a tanórák konkrét időpontját és a heti óraszámokat a vállalat képviselőjének kell megjelölnie.

A Megrendelő folyamatos tájékoztatása

Fontosnak tartjuk, hogy Megrendelőnk folyamatos tájékoztatást kapjon a tanfolyamok állásáról, a résztvevők teljesítményéről, valamint az elért eredményekről.

A kihelyezett képzések tanóráiról -kérés esetén -naplót vezetünk, amelyben rögzítjük a hallgatók részvételét, az egyes órákon letanított tananyagot és a résztvevők eredményeit. A tanár folyamatosan figyelemmel kíséri és értékeli a tanulók fejlődését, amelyről egyéni megbeszélés során, valamint a cég számára részletes írásos beszámolóban, illetve igény esetén vizsga formájában ad tájékoztatást. A képzés során folyamatosan mérjük a hallgatók elégedettségét is. Hó végén a rendelkezésre álló dokumentumokat szkennelt formában eljuttatjuk megrendelőinknek.  Ezen felül egy havi részletes kimutatást is vezetünk, mely résztvevőnként tartalmazza a képzésben résztvevő adott havi teljesítményét, beleértve a részvételt, a házi feladat meglétét, tesztjei eredményét, esetleges hiányzásokat és késeket. A megrendelőnek így lehetősége van a résztvevők fejlődésének pontos nyomon követésére.

A Felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó tanfolyamok: A Nyelviskola által szervezett egyéni és csoportos nyelvoktatás lehet a Fktv. hatály alá tartozó vagy a Fktv. hatályán kívül megvalósuló nyelvi képzés. Amennyiben a képzés az Fktv. hatálya alá tartozik a Nyelviskola és a képzésben résztvevő (tanuló) felnőttképzési szerződést köt.

Módszereink

Fő célunk, hogy tanulóink elsajátítsák a nyelvtanilag pontos, szókincsben gazdag, választékos idegennyelv-tudást. Fő szempontunk a kommunikáció, amelyhez a legújabb oktatási módszereket és legmodernebb eszközöket, tankönyveket alkalmazzuk. Szituációs játékokon keresztül felkészítjük a diákokat az élet valós helyzeteiben történő gyors, hatékony és nyelvtanilag helyes kommunikációra. Mindig alkalmazkodunk a cégek igényeihez, a tananyagokat a tanfolyam igényeinek megfelelően állítjuk össze, a tanárok a tanfolyam célját szem előtt tartva és a résztvevők igényeinek megfelelően kerülnek kiválasztásra. Üzleti nyelvoktatással a kezdetek óta foglalkozunk, az üzleti szféra minden témájában oktattunk már, legyen az például IT, HR, Pénzügy vagy Marketing. Szintrendszerünket az Európa Tanács nyelvi szintjeihez (KER) igazítottuk. 

Referenciáink

Nyelviskolánk 1998-as indulása óta számos vállalatnak nyújtott nyelvi képzéseket. Partnereink elégedettségét mi sem bizonyítja jobban, mint a számottevő hosszú távú együttműködés.

Magyar Suzuki Zrt.

Kirchhoff Hungária Kft.

Tyco Electronics Hungary Kft.

Nifast Hungary Kft.

Diamond Electric Kft.

Kienle + Spiess Hungary Kft.

Gorenje Budapest Kft.

Prysmian MKM Magyar Kábel Művek Kft.

Schenker Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Kft.

Liegl & Dachser Kft.

  

WET Kft.
Gentherm Hungary Kft.

ISVH Műszaki Szolgáltató Zrt.

Siemens Audiológiai Technika Kft.

SANYO Hungary Ipari és Kereskedelmi Kft.

Sanoh Magyar Ipari Gyártó Kft.

Érseki Papnevelő Intézet

Baumit Kft.

Raiffeisen Bank Zrt.

Frosta Hungary Kft.

Vincotte Hungary Kft.

 

KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI HIVATAL

Euramon Kft.

Summit D&V Kft.

Eurasia Logistics Kft.

Plastimat Magyarország Kft.

Ariston Thermo Hungária Kft.

Települések ahol már szerveztünk tanfolyamot:

Esztergom, Balassagyarmat, Biatorbágy, Dorog, Komárom, Lábatlan, Nyergesújfalu, Tát, Tatabánya, Tata, Budapest, Budaörs, Győr, Érd