Általános tájékoztató

Minőségi fordítás

Irodánk sok éves tapasztalattal a háta mögött mindent megtesz annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsa minden ügyfelének. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségellenőrzésre, melynek három alappillére a szakmailag felkészült szak-, vagy műfordító, a precíz lektor, valamint az alapos formai ellenőrzés. Ez a háromlépcsős rendszer biztosítja a mindenkori precíz munkát és a kifogástalan minőséget. Hisszük, hogy egy jó fordítóiroda alapját a szakmailag maximálisan felkészült fordítók adják, ezért kizárólag végzettséggel rendelkező fordítókat alkalmazzuk. Elsődleges célunk, hogy a fordítóiroda ügyfelei a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesüljenek, és teljesen elégedettek legyenek az elkészült fordítással. Ennek figyelembevételével készül nálunk minden fordítás és szakfordítás.

Hogy miért minket válasszon?

  • Nálunk nincs minimális rendelési mennyiség!
  • Előre kiszámoljuk a fordítás díját, hogy később ne érje meglepetés!
  • Nincsenek rejtett költségek!
  • Hűséges ügyfeleinknek kedvezményt biztosítunk!
  • Minőségi és precíz munkavégzés!
  • Hivatalos és céges dokumentumok esetében hiteles fordítását is elkészítjük!
  • Képzett és tapasztalt fordítók!

A fordítás megrendelésének menete:

Árajánlatkérés

Kérjen árajánlatot személyes irodánkban, honlapunkon, vagy a [email protected] email címen. Amennyiben lehetséges, mindenképpen fix árat mondunk a fordításra, valamint pontos szállítási határidőt.

Megrendelés

A megrendelési lapot kitöltheti személyesen irodánkban, vagy e-mailben visszaküldheti aláírva, szkennelve.

A fordítás átvétele

A kész fordítást személyesen átveheti irodánkban, de kérésére akár postázzuk vagy futárszolgálattal is elküldjük Önnek a kész fordítást. Amennyiben e-mailben is szeretné megkapni a fordítást, jelezze felénk és ingyen elküldjük Önnek. Amennyiben postai kézbesítést kér vagy futárszolgálatot szeretne igénybe venni, kérjük, jelezze felénk az árajánlat-kéréskor.

Titoktartási kötelezettség

A fordítóiroda munkatársai és fordítói számára magától értetődő, és egyben munkaköri kötelesség a bizalmas ügykezelés, és a teljes körű titoktartás a fordítás, szakfordítás során. Minden kollégánkkal titoktartási megállapodást kötünk a vonatkozó rendelkezésekkel összhangban, de amennyiben ügyfeleink úgy kérik, írásban is megfogalmazunk részükre egy titoktartási nyilatkozatot.

Garancia

Minden típusú fordításra általános minőségi garanciát vállalunk. A garanciális feltételeket az ÁSZF-ben találhatóak. Az átadási határidők tekintetében 100% garanciát vállalunk. Amennyiben mégis fellépne bármiféle késedelem, a munkadíjban ezt természetesen jóváírjuk.