Ma 2017. május 26.: Fülöp napja van.

Mária Valéria Nyelviskola

főoldalA Mária Valéria Nyelviskola elsődleges sajátossága a kezdetektől fogva a kiscsoportos (5-6 fő) oktatás volt. Ilyen kis létszámú csoportokban a hallgatóknak lehetőségük van személyes kapcsolatot kialakítani mind a csoport tanárával, mind a többi tanulóval. A tanáraink így figyelembe tudják venni minden egyes hallgató igényeit és kívánságait.

Célunk, hogy tanulóink elsajátítsák a nyelvtanilag pontos, szókincsgazdag, választékos idegen nyelv tudást. Fő szempontunk a kommunikáció, amelyhez a legújabb oktatási módszereket és legmodernebb eszközöket, tankönyveket alkalmazzuk. Szituációs játékokon keresztül felkészítjük a diákokat az élet valós helyzeteiben történő gyors, hatékony és nyelvtanilag helyes kommunikációra.

A tanfolyam megkezdése előtt minden hallgatónak egy írásbeli szintfelmérőt kell kitöltenie, amely alapján beosztjuk a megfelelő csoportba. Ezen szintfelmérővel nem csak nyelvtudását, hanem az igényeit és céljait is felmérjük a leendő hallgatónak. A szintfelmérés ingyenes, semmiféle kötelezettséggel nem jár. Szintfelmérést minden nap folyamatosan tartunk előzetes bejelentkezés nélkül.

Nyári intenzív nyelvtanfolyamok

Esztergomi iskolánk:

Cím:2500 Esztergom, Szent Tamás u. 11.

Ügyfélfogadási idő:
Hétfőtől - Csütörtökig: 09:00-16:00
Péntek: 09:00-13:00

Dorogi iskolánk:

Cím: 2510 Dorog, Mária utca 21.
„Minden nap tanulhatsz valamit, ha igazán figyelsz!"
„A tanulás egy folyamat, nem egy esemény!"
„Vizsgázz ott, ahol tanultál!"
„A tolmácsolás a hétköznapi munka művészete"
„Azt fordítsd ami a valóság, ne azt amit szeretnél"
„Bármilyen nyelven is beszélsz, sosem tudsz mást mondani, mint ami vagy."